Facka vévodkyni Meghan! VĚŠTBA, která ji připraví o VŠE!

Meghan Markle a princ Harry 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2019 8:47 | Aktualizováno: 30. září 2019 14:16

Britská vévodkyně Meghan je sice jednou z nejpopulárnějších a nejznámějších žen světa, nemusí tomu tak ale být dlouho. Podle některých jí totiž manželství s princem Harrym moc dlouho nevydrží!

Meghanin příběh je daleko od pohádky, kterak se chudá dívka princeznou stala. Seriálová hvězda totiž neměla o popularitu nouze ani před vztahem s Harrym, ačkoliv se princeznou nikdy nestane.

Tedy, technicky vzato se svatbou s princem skutečně princeznou stala. Ale protože se nenarodila do královské rodiny, nemůže používat titul "princezna Meghan". Namísto toho se oficiálně stala vévodkyní.

Přítelkyně a osobní věštkyně princezny Diany Simone Simmons ale nemá pro prince Harryho a vévodkyní ze Sussexu dobré zprávy. Tvrdí, že Meghan její popularita dlouho nevydrží, protože Harry a Meghan se podle věštkyně za méně než 3 roky rozejdou.

Věštkyně věří, že pár bude mít dvě děti. Princ Harry si dle ní blížícího rozchodu ani nevšimne. Simone také prohlašuje, že stále ze záhrobí hovoří s princeznou Dianou. Slavnému manželskému páru dává dva a půl roku, až tři roky.

Jednou z příčin rozpadu sňatku bude podle věštkyně Meghanina dysfunkční rodina. Ta zřejmě vévodkyni v citové oblasti poznamenala . „Podívejte se na její dva předchozí vztahy. Netrvaly déle než dva roky,“ dodává věštkyně.

Témata: Meghan Markle Princ Harry