Meghan a Harry konečně pořádně UKÁZALI ARCHIEHO!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. září 2019 12:20 | Aktualizováno: 27. září 2019 18:21

Od porodu uplynuly už více než 4 měsíce a vévodkyně Meghan s princem Harrym konečně světu pořádně ukázali jejich syna Archieho. To, čeho nebyli schopni v Británii, učinili až v Africe.

Britský princ Harry s vévodmyní Meghan a synem Archiem vyrazili na zahraniční cestu do Jihoafrické republiky, čímž zahájili návštěvu Afriky. Meghan s Archiem stráví celou dobu v JAR, princ se od nich odpojil a odjel do Malawi, Botswany a Angoly. 

Pro čtyřměsíčního Archieho je to první oficiální zámořská cesta, a těží z ní i fanoušci. Ti totiž vůbec poprvé mohou vidět malého člena královské rodiny v celé své kráse!

S účastí Archieho se v oficiálním program vévody a vévodkyně sice nepočítalo, avšak očekávalo se, že ho manželé při některé příležitosti lidem ukážou. A to se také splnilo.

Rodina ale pohromadě nezůstala dlouho. Ve středu Harry odcestoval sám do Botswany, Angoly a Malawi. Má se tam seznámit s projekty určenými k ochraně přírody, k prevenci HIV a také k odstraňování min v Angole, v čemž se angažovala princova matka Diana.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry