Británie na nohou: KRÁLOVSKÁ SVATBA na obzoru!

Princezna Beatrice a její snoubenec Edoardo 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 13:44

Fanoušci britské královské rodiny šílí. Příští rok budou mít možnost znovu vyrazit do ulic a sledovat pohádkovou královskou svatbu. Princezna Beatrice dnes oznámila, že se zasnoubila se svým přítelem Edoardem.

Loni se upíraly zraky Britů do Windsoru, kde se brali princ Harry a Američanka Meghan Markleová, příští rok čeká fanoušky monarchie repete. Královskou rodinu obohatí další cizinec, „ano“ si totiž řeknou princezna Beatrice a italský multimilionář Edoardo Mapelli Mozzi.

Princezna Beatrice je vnučkou královny Alžběty a dcerou prince Andrewa a jeho bývalé manželky Sarah Fergusonové, vévodkyně z Yorku, kteří už páru k dnes oznámenému zasnoubení pogratulovali.

Beatrice a její partner Edoardo to vzali hopem. Seznámili se loni v říjnu a vztah oficiálně oznámili o měsíc později. Nyní, po pouhých několika měsících, ohlásili prostřednictvím královského paláce a sociálních sítí, že se zasnoubili. Svatební obřad je naplánován na příští rok. Oznámení doplnili dvojicí zamilovaných fotek, které pořídila princeznina sestra Eugenie.

„Jsme nesmírně šťastní, že s vám můžeme sdílet zprávu o našem zasnoubení. Jsme nadšení, že se můžeme pustit do společného dobrodružství a nemůžeme se dočkat, až budeme svoji. Sdílíme tolik společných zájmů a hodnot a víme, že to tak bude i v letech následujících,“ konstatovali princezna a její snoubenec.

Témata: Princezna Beatrice královská rodina (gbr) Královská svatba svatba