Princ Harry přiznal problém: OBAVY o jeho zdraví!

Princ Harry v Africe 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 11:57 | Aktualizováno: 26. září 2019 14:23

Princ Harry a vévodkyně Meghan si na zahraniční cestě podmanili Afriku a opět si získávají i srdce britských občanů. Poddané zaskočil snad jen výrok, z něhož vyplývá, že s vnukem královny něco není úplně v pořádku.

Princ Harry je právě s rodinou skoro v půli plánované desetidenní zahraniční cesty do Afriky, kde společně s vévodkyní Meghan po delším čase opět ukázali syna Archieho. Cesta zatím probíhá nečekaně hladce, pár slyší chválu ze všech stran. Vnuk královny Alžběty nečekaně vzbudil zájem i jedním ze svých výroků.

„Harry řekl, že se často probudí a cítí se přemožen tou spoustou problémů ve světě a že je občas složité vstát ráno z postele kvůli všem těm problémům,“ řekl podle britského listu Telegraph osmnáctiletý student Peter Oki, který měl tu čest s princem prohodit pár slov.

V královském paláci ve Velké Británii vyvolala tato slova obavy o Harryho duševní i fyzické zdraví. Média naopak prince podrobila nemilosrdné kritice, což je něco, na co jsou princ a vévodkyně už celkem zvyklí.

„Princ Harry nám vysvětluje, jak je pro něj složité ráno vstávat kvůli obavám o stav světa. Poslouchej, Harry. Pro hodně lidí je ranní vstávání složité, protože nevědí, kdy budou mít další jídlo,“ připomněl vnukovi panovnice komentátor deníku The Sun Rod Liddle.

„Jsi nesmírně bohatý a privilegovaný běloch a tohle neustálé fňukání dostává spoustu lidí na kolena,“ vzkázal mu novinář na závěr.

Témata: Princ Harry královská rodina (gbr)