Peter Nagy truchlí: Dojemný vzkaz do nebe pro mrtvého kolegu!

Nagy, Peter

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. září 2019 10:41

Zpěvák Peter Nagy (60) truchlí! Po smrti kamaráda a kolegy prožívá těžké chvíle. Do nebe svému parťákovi poslal dojemný vzkaz!

Peter Nagy smutní kvůli smrti někdejšího člena jeho kapely Indigo, Petera Zvolenčáka. „Velmi smutná zpráva: Dnes po dlouhodobé nemoci odešel předčasně náš kamarád, skvělý na a kytarista Peťo Zvolenčák,“ oznámil smutný zpěvák.

Zavzpomínal především na roky, kdy spolu hráli ve skupině. „Jako bývalý člen na skupiny, absolvoval s námi spoustu koncertů, turné a nahrávek ve studiu,“ uvedl na sociálních sítích Peter Nagy.

„Peťo, ať se Ti lehce hraje a zpívá v hudebním nebi," píše se ve vzkazu, pod kterým jsou kromě Nagyho podepsáni i další Zvolečákovi kolegové Laco Kozusznik, Miro Okál, Palo Matuška a Ivoš Volejníček.

Peter Nagy je slovenský popový´zpěvák, skladatel, textař, producent, fotograf a rockový interpret a frontman slovenské hudební skupiny Indigo. Se svou kapelou má od roku 1984 na svém kontě necelou dvacítku nahraných alb. Vyhrál také první místo v anketě Zlatý slavík v roce 1985, ve stejné anketě obsal také jedno druhé a dvě třetí místa.

Témata: Peter Nagy Slovensko úmrtí