Přátelé, poslední epizoda a EMOCE! Co jste nevěděli?

Přátelé 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 10:03

Je to neuvěřitelné, ale sitcom Přátelé slaví už čtvrtstoletí na obrazovce, s níž se premiérové díly rozloučily poslední epizodou před patnácti lety. Závěrečný díl se zapsal do mysli diváků, ale podepsal se i na životech herců. Co prozradil Matt LeBlanc alias Joey?

V těchto dnech slaví legendární americký seriál Přátelé čtvrtstoletí od uvedení na obrazovky. Zatímco před 25 lety nikdo netušil, jak úspěšný bude, o deset let později, v době natáčení poslední epizody The Last One, která byla rozdělena na dvě části, už bylo jasné, že jde o hit.

Trefnost názvu sitcomu dodnes dokazuje fakt, že představitelé Rachel a Joey, herci Jennifer Anistonová a Matt LeBlanc, seděli po posledním natáčecím dni do 5 hodin ráno na střeše a zapíjeli žal, že seriál končí.

LeBlanc loni dokonce přiznal, že si konec seriálu vybral svou daň v jeho soukromém životě. „Přestal jsem kouřit, a poslední epizoda… už jsem zase kouřil. Bylo to smutné,“ svěřil se herec ve skandinávské talk show Skavlan.

„Víte, máte tendenci si myslet, že vaše kariéra půjde vždy nahoru. Myslím, že to tak bylo, ale bylo složité si představit po tom všem zase další úspěch. Navíc to byl konec jedné kapitoly našich životů, která byla krásná. Na téhle planetě je jen pět dalších lidí, kteří vědí, jaké bylo být toho součástí,“ dodal představitel Joeyho.

Témata: Přátelé Matt LeBlanc Jennifer Aniston