Meghan se prořekla! Proč Archie...?

Vévodkyně Meghan a syn Archie 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 21:09 | Aktualizováno: 25. září 2019 21:22

Vévodkyně Meghan dorazila do Afriky v dobré náladě, slyší chválu ze všech stran, a tak není divu, že je ochotná prozradit i nějaká tajemství. Manželka prince Harryho prozradila, proč spí jejich syn Archie jako dudek.

Princ Harry a jeho žena Meghan mají za sebou třetí den plánované desetidenní zahraniční cesty do Afriky, během něj k radosti všech Britů opět ukázali několikaměsíčního syna Archieho. Už v předcházejících dnech o něm ovšem vévodkyně prozradila jednu věc, která byla dosud tajemstvím.

Korespondent CNN Max Foster, který je přímo na místě, na sociální síti odhalil obsah konverzace mezi Nazli Ebross Fakierovou a Meghan. Nazli byla jednou z místních, kterým bylo umožněno se s párem setkat.

„Archie je v Kapském městě šťastný, řekli jeho rodiče Nazli Ebross Fakierové, která se k páru připojila na čaj. Jeho táta (Harry) nemůže přestat mluvit o tom, jak je šťastný,“ napsal Foster a dodal, co se ještě Afričanka dozvěděla. „Bylo jí řečeno, že Archie rád spí na tátově hrudi.“

Cesta do Afriky je zatím jedna velká show, za kterou si vévodkyně Meghan dokonce vysloužila pochvalu od kontroverzního televizního moderátora Pierse Morgana, který k ní byl zatím vždy kritický.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry královská rodina (gbr)