Demi Moore: DETAILY děsivého pekla… Prodali ji za pár šupů!

Demi Moore 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 19:19

Demi Mooreová se rozhodla, že je třeba jít s pravdou ven, ačkoliv některé lidi z jejího okolí nejspíš nepříjemně překvapí, co se o sobě dozvědí. Hollywoodská herečka promluvila i o tom, jak se jako nezletilá stala obětí znásilnění.

Čtyřicet let si pro sebe Demi Mooreová nechávala strašlivé tajemství, které uniklo z autobiografické knihy Inside Out ještě před jejím vydáním. Oblíbená hollywoodská herečka přiznala, že byla v 15 letech vystavena násilí a znásilněna. V rozhovoru pro Good Morning America navíc upřesnila, jak k otřesné události došlo.

Mooreová popsala, jak ji v nezletilém věku matka Virginie Kingová brala po barech a snažila se na svou dceru upoutat pozornost mužů. K osudnému incidentu, který ji poznamenal na celý život, ale nakonec došlo jinde.

Jednoho dne přišla Demi domů, když spatřila, jak tam sedí její matka s neznámým mužem. Právě on ji vzápětí znásilnil a po zneužití se ještě troufale zeptal: „Jaké to je být prodána vlastní matkou za 500 dolarů?“

Budoucí herečka se tedy dozvěděla, že „má cenu“ pouhých několika tisíc korun, což ji velice zasáhlo. Podobně jako vlastní matka následně propadla alkoholu a drogám, v návykových látkách viděla útěchu. Dnes se o tom nebojí otevřeně mluvit.

Témata: Demi Moore