Britové u vytržení: Neuvěříte, co jim Harry a Meghan udělali!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a syn Archie 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 12:00 | Aktualizováno: 26. září 2019 10:41

Princ Harry a jeho manželka Meghan splnili slib, který dali poddaným před odletem do Afriky. Britové jsou u vytržení a stále nemohou uvěřit tomu, co vévoda a vévodkyně ze Sussexu udělali.

Princ Harry a jeho žena Meghan v pondělí přistáli v Africe, kam společně se svým synem vyrazili na oficiální zahraniční cestu jménem britské královské rodiny. Po nedávné velké vlně kritiky panovali v Británii velké obavy, co vévoda a vévodkyně ze Sussexu opět vyvedou. Experti se jim snažili pomoct a dávali nejrůznější rady.

„Z pohledu PR a marketingu tam vévoda a vévodkyně musí ukázat Archieho. Je to pro ně poslední možnost, jak přesvědčit lidi, aby si je znovu zamilovali,“ radila jim odbornice Ingrid Sewardová prostřednictvím britského deníku Telegraph.

Princ a vévodkyně doufali, že bude možné jej v některé chvíli do programu, v němž jméno chlapce úplně chybělo, zapojit. Podle zdrojů z okolí královské rodiny bylo však kvůli jeho nízkému věku složité odhadovat, kdy se tak případně stane. A stalo se…

Harry a Meghan ukázali malého Archieho už během třetího dne návštěvy. Důkazem je video, které zveřejnilo na svém instagramovém účtu. Britové jsou u vytržení, jelikož chlapce zatím mnohokrát neviděli. Vévoda a vévodkyně mají fanoušky zase jednou v hrsti.

Témata: Archie Harrison Mountbatten-Windsor Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)