Meghan, nepoučuj nás! Vévodkyně opět terčem televize!

Vévodkyně Meghan 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 10:05

Ačkoliv je v těchto dnech tisíce kilometrů daleko, vévodkyně Meghan byla opět tématem televizního vysílání ve Velké Británii. Vyvolala snad cesta páru do Afriky další vlnu kritiky, nebo je tentokrát všechno jinak?

Vévodkyně Meghan byla moderátorovi a kontroverznímu komentátorovi Piersi Morganovi v uplynulých týdnech často trnem v oku. Tentokrát ale populární televizní osobnost překvapila celou Velkou Británii. Z moderátorových úst zazněla chvála na adresu manželky prince Harryho. „Chci říct něco pozitivního,“ řekl na úvod úterního vysílání pořadu Good Morning Britain.

„Tohle bys měla dělat, tohle je fajn, tohle členové královské rodiny dělají. Jedou někam do Jižní Afriky, zapojí se do život místních velmi srdečným způsobem, zatančí si s nimi, pobaví se, zasmějí se. Meghan, právě o tomhle je role člena královské rodiny,“ konstatuje Morgan.

Moderátorovi se příčila např. její angažovanost v politických tématech. „Nikdo nechce slyšet, jak nás o něčem poučují, když všichni víme, jak vysoce privilegované životy vedou,“ pokračoval v monologu.

„Když dělají tohle, je to dobré. Sledovali jsem ji včera a pomyslel jsem si ‚dobře, tohle bys měla dělat, jsi v tom vážně dobrá‛. Takhle bys měla trávit čas, nech politiku být,“ vzkázal Morgan na dálku vévodkyni.

Meghan a Harry jsou v těchto dnech na plánované zahraniční cestě po několika afrických státech. Podle dostupných informací se rozhodli návštěvu pojmout v netradičně uvolněném duchu.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)