Brad Pitt drsně: Díru po Angelině zaplnily DROGY a ALKOHOL!

Brad Pitt a Angelina Jolie 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 14:16

Brad Pitt má za sebou drsný rozchod s kolegyní Angelinou Jolie, který - jak sám přiznává - úplně neunesl. Díru po oblíbené herečce zaplnil mj. návykovými látkami. Hollywoodská hvězda se s tím svěřila v mimořádné otevřeném rozhovoru.

Brad Pitt otevřeně přiznal, že po rozchodu s Angelinou Jolie prožíval jedno z nejtěžších období ve svém životě. Díru po manželce totiž zaplnil především návykovými látkami, přičemž na některé z nich si navíc vybudoval závislost. Hollywoodská hvězda to přiznala v upřímném rozhovoru pro CNN.

„Uvědomil jsem si, že utíkám před svými pocity, před bolestí. Prostě jsem nevěděl, jak se s tím vypořádat. Všechno, co jsem našel, jsem využíval k útěku. Mohlo to být cokoliv – drogy, chlast, Netflix, jídlo. Cokoliv,“ popsal s odstupem času populární herec.

Pitt nedávno dokonce přiznal, že kvůli závislosti na alkoholu, kterou si vybudoval, navštěvoval setkání ryze mužské skupiny Anonymních alkoholiků, jejíž součástí byl celý rok a půl. Nyní už si plně uvědomuje, že krizové životní situace je potřeba řešit úplně jinak.

„Chci si to prožít, chci to cítit, chci si projít bezesnou nocí. Přišel jsem na to, že pak vylezete na druhé straně s hlubším porozuměním sebe sama i lidí ve vašem životě,“ řekl hvězdný herec CNN.

Brad Pitt a Angelina Jolie se oficiálně rozešli v roce 2016, rozvod byl dotažen do zdárného konce až letos v dubnu. Herec je poslední dobou předmětem spekulací zahraničních médií, která jej opět spojují s exmanželkou Jennifer Anistonovou.

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie