Británie na nohou: Meghan sundala zásnubní prsten… JASNÝ VZKAZ!

Vévodkyně Meghan 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 12:06 | Aktualizováno: 24. září 2019 22:14

Britové pozorně sledují, jak si princ Harry a vévodkyně Meghan vedou na probíhající zahraniční cestě po Africe. Spoustě z nich přesto unikl jeden detail, Meghan si sundala zásnubní prsten. Proč to udělala?

Princ Harry a jeho žena Meghan včera odstartovali návštěvu Afriky, která se nese v poměrně nečekaném duchu. Jedno překvapení ale spoustě lidí přesto uniklo a upozornila na něj až expertka Daniela Elserová prostřednictvím webu news.com.au.

Vévodkyně neměla na rukou diamantový zásnubní prsten, ale pouze zlatý snubní prstýnek a ještě jeden další zlatý kroužek. Elserová konstatuje, že zatímco některým lidem to může připadat jen jako detail, pravda je docela jiná. Vynechání zásnubního prstene v ceně několika milionů korun je jasným signálem.

„Meghanino rozhodnutí vzdát se drahého šperku reflektuje tlak, který je členům britské královské rodiny vlastní. Jste totiž sice členem velice bohatého klanu, ale nikdy byste neměli dávat bohatství okázale najevo. Působit skromně je klíč k úspěchu,“ vysvětluje odbornice na královskou rodinu.

Bohatství monarchie podle ní nejvíce symbolizují právě drahé zásnubní prsteny, proto Meghan udělala dobře, když jej tentokrát nechala ve šperkovnici. „Kdyby nosila něco, co stojí víc peněz, než většina tamních lidí ve svém životě uvidí, podkopalo by to věrohodnost jejího poselství o péči o druhé,“ říká Elserová.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)