VELKÉ TAJEMSTVÍ Meghan Markle: Může za vše princ Harry?

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. září 2019 19:22

Britská vévodkyně Meghan Markle a Thomas Markle mladší, její nevlastní bratr, si bývali před mnoha lety velmi blízcí. Pak se ale rodina roztříštila a současná vévodkyně se k ní vůbec nehlásí. Co se mezi nimi stalo?

Britská vévodkyně se ke své rodině veřejně nevyjadřuje. Jediný člen, s nímž se ráda vídá, je její matka. Zbytek rodiny je pro ni mrtví. Může za to snad její post v královské rodině?

Zdá se, že vůbec ne. Přátelé Meghan nedávno médiím řekli, že Meghan se se svými nevlastními sourozenci Samanthou a Thomasem vůbec nestýkala ani dříve. "Oni nebyli součástí jejího života," uvedli.

Svou sestru nemá Megha ráda dlouho, paradoxem ale je, že během dětství si byla blízká se svým bratrem Thomasem a trávili spolu hodně času. Co se tedy stalo?

"Předtím, než se dostala do seriálu Suits, jsme byli stále v kontaktu," nechal se slyšet její bratr. Dodal však, že se teď opravdu hodně vzdálili. Meghan ale prý v minulosti byla úplně jiná. "Záleželo jí na tom, jak se máme, byla velmi pečlivá," prozradil Thomas.

Vše se podle něj změnilo, když začala být slavná a začala se o ni zajímat média. Chování bývalé herečky označil za "sobecké a dokonce i kruté". Řekl také, že chtěl "říct pár slov" na královské svatbě, a že ho "bolelo", že nedostal možnost vystoupit.

"Je to srdcervoucí, když vidím, jak ji to změnilo a jak to zdevastovalo mou rodinu," tvrdí o Meghan její nevlastní bratr. Prakticky stejná slova ale na vévodkyní míří i od její sestry Samanthy. I ona jí nemůže přijít na jméno a tvrdí, že se Meghan změnila. Jak se zdá, televizní sláva jí stoupla do hlavy. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry