Dara Rolins narovinu: Varování od kamarádek!

Dara Rolins 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 16:19

Dara Rolins si s dcerou Laurou moc rozumí, trávily spolu velkou část letních prázdnin, během kterých byly společně v zahraničí. Kamarádky ovšem populární slovenskou zpěvačku varují, že to nemusí trvat navěky.

S Rytmusem to zpěvačce nevyšlo, a tak bude dcera Dary Rolins Laura nejspíš už navždy jedináčkem. To ale zároveň znamená, že na sebe obě dvě mají více času, což ani jedné evidentně nedělá žádný problém.

„Mám z toho radost, trávily jsme spolu opravdu celé dny, kdy jsme spolu vstávaly, povídaly si ráno u kafíčka, trávily čas u bazénu. Nikam nikdo nepospíchal, ona nemusela do školy, já jsem nikam nespěchal,“ popsala oblíbená Slovenka super.cz průběh uplynulých letních prázdnin.

Daru už ale kamarádky varovaly, že harmonie s dospívající dcerou nemusí trvat navěky, zvlášť až na ní přijde puberta. „Já si ale troufám tvrdit, že mnohem víc než jako máma funguji jako kámoška. Naslouchám jí, baví mě a doufám, že bavím i já ji. Nemám potřebu jí něco zakazovat a být přísná,” konstatuje zpěvačka.

„Puberta je za dveřmi, ale zatím je to krásný a mám pocit, že je to oboustranné,“ neztrácí Dara naději, že s dcerou, kterou má s frontmanem kapely Wohnout Matějem Homolou, nikdy nebudou žádné problémy.

Témata: Dara Rolins