Hollywood čeká REVOLUCE: Končí Pitt, Affleck i Julia Roberts?!

Ilustrační foto 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 12:02

Hollywood se už brzy změní k nepoznání, naznačují titulky zahraničních médií. S hraním ve filmech údajně končí Brad Pitt nebo Julia Roberts. Server Gossip Cop ale zjistil, co je na tom pravdy.

Má se Hollywood připravit na zásadní hereckou obměnu? Podle informací některých zahraničních médií to tak vypadá. Přinejmenším čtveřice prominentních hvězd stříbrného plátna údajně přemýšlí o konci. Jen deník National Enquirer přišel se zprávou o konci trojice herců.

První údajně končící hvězdou je Julia Roberts. Podle listu měla v plánu seknout s filmem kvůli adopci dítěte, které mělo zachránit její 17 let trvající manželství. Představitelka legendární Pretty Woman se však již dříve nechala slyšet, že dětí už bylo dost. Navíc se v současnosti podílí na produkci dramatu Little Bee, v němž ztvární i jednu z postav.

Enquirer rovněž tvrdil, že Hollywood opouští Brad Pitt, protože se chce věnovat včelařství. Herec sice pronesl slova o tom, že se chce více koncentrovat na produkování, s filmem ale nekončí. Nedávno měl ostatně premiéru snímek Tenkrát v Hollywoodu.

Do třetice všeho dobrého to deník zkusil s tvrzením, že končí Ben Affleck. Údajně totiž zatoužil po klidnějším životě na farmě ve státě New York. Od vydání článku se ovšem objevil ve filmu Triple Frontier, na dalších sedmi snímcích navíc v současnosti pracuje. Stále také bydlí v Los Angeles.

Se svou troškou do mlýna přispěchal i týdeník Us Weekly. Podle jeho informací chtěla vzít nohy na ramena Jennifer Lawrenceová. Důvodem měl být vztah se snoubencem Cookem Maroneym. Hvězda Hunger Games každopádně pokračuje v práci na dalších filmech.

Témata: Julia Roberts Brad Pitt Ben Affleck Jennifer Lawrence Hollywood