Rytmus: Dojemná slova o synovi!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 17:45 | Aktualizováno: 23. září 2019 9:26

Rapper Rytmus nedávno překročil hranici a poprvé ukázal ve vší kráse syna Sanela. Nyní podal další důkaz, že se kolem chlapce, který se narodil koncem července, točí celý jeho svět. Před koncertem pronesl velice dojemná slova.

Je to jen pár dní, co rapper Rytmus udělal překvapivou věc – poprvé ukázal syna Sanela, kterého přivedla na svět hudebníkova manželka Jasmina koncem července, ve vší kráse svým fanouškům. Když už původně stanovenou hranici jednou překročil, rozhodl se v tom pokračovat i nadále.

V pátek se Patrik pochlubil na Instagramu dalším snímkem s malým pokladem. „Moje motivace před koncertem,“ komentoval fotografii Rytmus, který tentokrát ani nepoužil „ochranný prvek“, kterým byla reklama právě na jím zmíněný koncert. Motivaci se rapperovi snažila dodat i jeho žena.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Zář 20, 2019 v 2:59 PDT

„Je to úžasný manžel a fantastický otec, ale i (skromně laicky říkám) nenormální umělec! A já už se nemůžu dočkat jeho koncertu s orchestrem. Takže doufám, že nám zase jednou ukážeš, co si zač,“ vzkázala Jasmina.

Novopečení rodiče přitom dlouho odmítali syna ukázat. Hudebník se nechal slyšet, že by to nedramatizoval, a dodal, že Sanela ukáže, až to uzná za vhodné. Balkánská kráska pak konstatovala, že to tak „zatím necítí“, ale jednou se to možná změní. Vysvětlila, že jeho tvář zkrátka není něčím, co by chtěla mít na svém instagramovém účtu.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič