Královna a Kate si nerozumějí… Jak pevné je jejich pouto?

Kate Middleton a královna Alžběta II. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 16:28 | Aktualizováno: 23. září 2019 10:41

Vévodkyně Kate se jednou sama stane královnou, ač bude v trochu jiné pozici než Alžběta. S úřadující královnou se jí přesto podařilo vybudovat jisté pouto, o jehož pevnosti ovšem spousta lidí pochybuje. Jak si obě dámy rozumějí?

Sympatie královny Alžběty chce získat každý člen britské královské rodiny včetně manželky prince Williama. Podle novinářky Ingrid Sewardové panovnice vévodkyni Kate obdivuje, přesto si nevybudovali intimnější vztah, protože nemají mnoho společného. Spojují je prý jen děti, o kterých se královna nebaví moc ráda.

Vyvrátit toto tvrzení se pokusila komentátorka Erin Hillová. Podle ní si Alžběta váží takových hodnot, jako je např. rodinné zázemí, v němž měla Kate Middletonová možnost vyrůstat. Odbornice na královskou rodinu to prohlásila pro magazín People.

„Královna miluje, když může být venku, je nejšťastnější, pokud si může obléct tvídové oblečení a být s koňmi. To je něco, co sdílí s Kate,“ konstatuje expertka.

„William toužil po semknuté rodině od chvíle, co přišel o maminku ve velmi mladém věku. Kate má velice blízko k rodičům, sourozencům a samozřejmě i k Williamovi. Všechno jde ruku v ruce,“ dodává Hillová.

Odbornice na řeč těla Judi Jamesová se navíc před časem nechala slyšet, že královna se v přítomnosti Kate chová velice uvolněně a vévodkyně stále více působí jako její společnice, jelikož je jí vlastní panovnici naslouchat. Zdá se, že pouto mezi oběma dámami je velice pevné.

Témata: Kate Middleton Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)