Harry a Meghan po drtivé kritice: Vyžadují speciální zacházení!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 20:22

Princ Harry a vévodkyně Meghan se chystají na první zahraniční cestu s malým Archiem, s komerčními aerolinkami poletí do Afriky. Po nedávné kritice kvůli způsobu cestování si navíc vysloužili speciální zacházení na palubě.

Princ Harry a vévodkyně Meghan se v reakci na kritiku cestování soukromými tryskáči dle dostupných informací rozhodli, že na blížící se oficiální královskou cestu do Afriky, kam mají v plánu vzít i malého syna Archieho, poletí běžnou komerční linkou. S Harrym už mají aerolinky své zkušenosti.

„Seděl v první třídě v ‚jumbu‛, tam kde jsou dveře v popředí první třídy nedaleko nosu letadla. Odbavili ho dřív, než si zbytek pasažérů odepnul pásy,“ vzpomíná pro CNN bývalý zaměstnanec British Airways.

Podle jeho vzpomínek se Harry do letadla dostal za pomoci speciálně vycvičených zaměstnanců v připraveném autě, které jej vyzvedlo v letištní lóži. „Seděl se svou ochrankou v první třídě, zatímco zbytek jeho týmu seděl v byznys třídě,“ líčí někdejší pracovník aerolinek, který má s princem jen dobré zkušenosti.

Někteří členové rodiny ale vyžadují speciální zacházení. „Pokud letí královna, občas je ve službě posádka, která už se členy královské rodiny pracovala. Jiní její členové normálně nemají speciální zacházení, ale Meghan a Harry jsou tak známí, že si ho možná vyslouží,“ konstatuje zdroj CNN.

Pro potenciální pasažéry stejného letu do Afriky má ovšem i jednu špatnou zprávu. „Ano, můžete sedět ve stejné kabině jako Harry a Meghan, ale nebudete sedět vedle nich, natož mít v náručí jejich dítě,“ dodává.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)