Manželé Demi Moore a Ashton Kutcher? Nevěra a podivné praktiky!

Demi Moore 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 16:50

Demi Mooreová si v posledních dnech pořádně pustila pusu na špacír. V připravované knize se pustila do barvitého popisu vztahu s mladším kolegou Ashtonem Kutcherem, který musí být vzteky bez sebe. Mnoha lichotek se totiž od exmanželky nedočkal.

K nelibosti některých lidí, kteří s ní ve svém životě přišli do styku, se Demi Mooreová rozhodla v posledních dnech bilancovat prostřednictvím knihy Inside Out, která sice vyjde až 24. září, ale už jsou z ní k dispozici úryvky. Herečka nejprve promluvila o potratu dítěte, které čekala s mladším kolegou Ashtonem Kutcherem. Teď se ukazuje, že jejich vztah ovlivnily i jiné věci.

Unikly totiž další části knihy, z nichž vyplývá, že Kutcher v posteli rád experimentoval. S Demi měli dvakrát trojku, herečka s tím souhlasila, protože chtěla mladšímu partnerovi ukázat, že je skvělá a zábavná manželka, která drží krok s dobou. To ovšem ještě netušila, jak se jí to vymstí.

Když jí totiž Kutcher později dvakrát podvedl, údajně se omlouval slovy, že jelikož měli trojku, myslel si, že je to v pořádku. Poprvé mu Demi nevěru prominula, podruhé, na konci roku 2011, už se jejich cesty rozešly.

Pozoruhodné přitom je, jak se herečka o partnerových záletech dozvěděla. O aférce s Brittany Jonesovou si poprvé četla v magazínu Star během pracovní cesty v New Yorku. Na další Ashtonovu milenku Saru Leal ji pak upozornila reklama na serveru Google. Není divu, že si nakonec šel každý svou cestou.

Témata: Demi Moore Ashton Kutcher