Šaty vévodkyně Meghan: Z ceny vám spadne čelist!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 15:35 | Aktualizováno: 22. září 2019 9:02

Vévodkyně Meghan si potrpí na tom, aby byla na společenských akcích dobře oblečená a reprezentovala tak britskou královskou rodinou. Občas ale zapomíná brát ohled na napjatý rozpočet monarchie. Možná neuvěříte, kolik stály šaty, které oblékla na nedávnou svatbu.

Jak vás stars24.cz informoval, princ Harry a vévodkyně Meghan nechali malého Archieho doma a opět vyrazili do zahraničí, konkrétně do Říma. Vdávala se tam dobrá kamarádka Američanky, módní návrhářka Misha Nonoo.

„Misha pomohla představit Harryho Meghan, jsou proto takřka nejlepší kamarádky. Meghan prostě nemůže na její svatbě chybět. Archieho nechali doma, ale je to jen na pár dní, v sobotu chtějí být zpátky,“ prozradil před svatbou zdroj serveru Fabulous Digital.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu dorazili do Itálie dobře naladěni a především dobře oblečeni. Meghan oblékla černé šaty od Valentina. Jejich cena? Podle informací serveru Super.cz se pohybuje kolem 8 900 liber, což dělá v přepočtu asi 258 tisíc korun.

Ostudu tentokrát nedělal ani Harry, který nechal doma ve skříni svůj oblíbený šedý oblek. Aby se s manželkou sladil, oblékl kompletně černý oděv. Britské královské rodině dělali v Itálii dobrou reklamu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)