Schwarzenegger vs „Rambo“ Stallone: Hádka na ostří nože!

Sylvester Stallone 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. září 2019 10:22 | Aktualizováno: 21. září 2019 18:51

Někdejší rivalové Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone už dnes nemají mezi sebou sebemenší problém. Při příležitosti uvedení snímku Rambo: Poslední krev se ovšem zase jednou dostali do hádky na ostří nože.

Rivalita dvou nejslavnějších akčních herců z osmdesátých let je dávno pryč. Dnes jsou Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger dobří přátelé. Legendárnímu představiteli Terminátora tak logicky neuniklo uvedení pátého Ramba, který dorazil do kin ve čtvrtek, respektive v pátek (v USA – pozn. red.).

Arnie popíchl Slye na Instagramu. „„Sylvestře, právě jsem viděl nůž, který jsi podepsal pro charitu… podívej se ale na tenhle nůž, “ říká Schwarzenegger na záběrech a vytahuje dvakrát tak dlouhý nůž, který používal při natáčení Predátora. „To tvoje není nůž, tohle je nůž!“ parafrázuje vzápětí legendární hlášku z filmu Krokodýl Dundee.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone), Zář 18, 2019 v 6:28 PDT

Na závěr videa je ovšem Schwarzenegger vážnější. „Ale teď vážně, přeju ti hodně štěstí s Rambem o tomhle víkendu, dobře? Bude to hit. Ten film bude bomba. Jsi nejlepší,“ popřál neméně slavnému kolegovi úspěch s novým filmem.

„Mnohokrát díky, obře. Jsi skvělý přítel a skvělá hvězda. Můj nůž bude ale vždy ostřejší, než je ten tvůj,“ reagoval Stallone na sociální síti, zatímco fanouškovské tábory obou herců se přeli o to, čí nůž je doopravdy lepší.

Témata: Sylvester Stallone Arnold Schwarzenegger Rambo V: Last Blood Rambo