Neuvěřitelné! Jasmina Alagič vezme svého syna a...!

Jasmina Alagič 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. září 2019 18:33 | Aktualizováno: 21. září 2019 10:23

Moderátorka a čersvá maminka Jasmina Alagič se rozhodla pro neobvyklý krok. Svého malého syna Sanela vezme na vystoupení manžela Rytmuse.

"Je to úžasný manžel a fantastický otec ale i (skromně laicky řečeno) nenormální umělec! A já už se nemohu dočkat soboty a jeho koncertu s orchestrem. Prozradím že cvičí každý den a hru na píšťalku již vytříbil (skoro) k dokonalosti," svěřila se na instagramu Jasmina.

"Takže doufám muži můj že nám zase jednou ukážeš co jsi zač.Věřím že nezakopneš o kabel od mikrofonu (i kdybych se smíchem zabila), že ti nevypadne ten 5 palcový LCD televizor co si pro nás nachystal a že bude dobrý zvuk i v té 54. řadě, kde jsem si vybojovala rozkládací židli s přistýlkou pro malého," dodala.

Jasmina tak prozradila, že na koncert se vypraví i s jejich malým synem Sanelem. Tento nápad ale fanoušci přijali překvapivě dobře a Jasminu v něm podporují.

Moderátorka závěrem dodala, že zvažuje saxofonové číslo v úvodu večera. "Ale mě to byt tvůj večer, nechci tě zastínit," uvedla.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)