Jennifer Aniston způsobila pořádný poprask! Tohle MYSLÍ VÁŽNĚ?

Jennifer Aniston 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. září 2019 16:01 | Aktualizováno: 21. září 2019 7:54

Herečka Jennifer Aniston chce dítě a podle všeho si velmi dobře rozumí svým expartnerem Bradem Pittem. Tvrdí to magazín OK! s tím, že dítě má adoptovat. Podobná informace už se však objevila jednou a byla záhy vyvrácena.

Herečka známá ze seriálu Přátelé Jennifer Aniston bude mít dítě. Nečeká ho však se svým expartnerem Justinem Therouxem, ale chce ho adoptovat. Tvrdil to už dříve magazín Heat, a nově i magazín OK!

Podle magazínu Heat má jít o sirotka z Mexika. "Jen vždy říkala, že by ráda měla děti, až bude čas," řekl magazínu zdroj. "Kdyby byla ve spokojeném vztahu, stále by se zabývala možností, jak mít dítě sama, ale vzhledem k jejímu věku je pravdou, že adopce je nejméně stresující způsob," dodal zdroj.

Server Gossip Cop, který se zabývá vyvracením mýtů o celebritách, ale tvrdí, že nejde o pravdivou zprávu. Naopak, v roce 2016 s ní už přišel RadarOnline a ani tehdy se nepotvrdila. Pokud herečka opravdu chce dítě, adopce zatím není na stole. Ostatně to potvrdil i její tiskový mluvčí.

I přesto nyní magazín OK! přišel s prakticky totožnou informací. Údajně také má Aniston nadále slabost pro svého expartnera Brada Pitta, se kterým si telefonuje po nocích a má k němu velmi blízko. 

I tyto informace ale Gossip Cop vyvrátil. Není to přitom tak dávno, co svět obletěla zpráva o tom, že herečka Jennifer Aniston má čekat dítě se svým hollywoodským kolegou Bradem Pittem. Ačkoliv jde o zprávu starou několik týdnů, dodnes ji přebírají i česká média. Pravdou ale je, že spolu oba herci ve skutečnosti ani nerandí!

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt