Proč se Freddie Mercury tak divně smál? Tajemství odhaleno!

Freddie Mercury 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 16:58 | Aktualizováno: 20. září 2019 15:01

Kdo někdy viděl záběry, na kterých se legendární zpěvák Freddie Mercury směje, možná si všiml, že se u toho choval trochu podivně. Jeho komorník Peter Freestone po letech vysvětlil, proč tomu tak bylo. Smál se tak Mercury i u sebe doma?

Jen málokdo znal Freddieho Mercuryho tak důvěrně jako komorník Peter Freestone, který s ním trávil i poslední chvíle předtím, než frontman kapely Queen 24. listopadu 1991 naposledy vydechl. Zatímco spousta lidí jej obdivovala kvůli jeho pěveckým schopnostem, zpěvákův dobrý přítel jej raději sledoval při jiné činnosti.

Vyšlo to najevo při odpovědi na otázku, na co nejraději vzpomíná. „Vyčnívá u mě moment, když byl doma a smál se,“ uvedl Freestone podle serveru stanice Smooth Radio. Jak je možné, že právě tohle jej napadlo jako první?

„Vím, zní to dost obyčejně, ale kdykoliv jste viděli Freddieho se usmívat nebo smát během interview, on si z jednoho důvodu všemožně zakrýval pusu. Opravdu neměl rád své zuby a vždycky se je snažil schovat,“ líčí komorník, který dnes žije v Česku.

Naopak doma se prý Mercury vůbec neostýchal. „Zaklonil hlavu dozadu a smál se nahlas s otevřenou pusou. To byly ty časy, kdy se objevoval vřelý, zábavný a uvolněný muž,“ popsal Freestone své nejoblíbenější vzpomínky na zesnulou legendu rockové hudby.

Témata: Freddie Mercury Peter Freestone