Tajemství Meghan, které se nemělo dostat ven! Tohle se děje za dveřmi paláce!

Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. září 2019 14:22

Britská vévodkyně Meghan je nadále terčem útoků ze strany druhých. Čelí například nařčení, že svého manžela, prince Harryho, odstřihla od jeho přátel!

Lizzie Cundy, která se považuje za přítelkyni vévodkyně Meghan, podle magazínu Cosmopolitan tvrdí, že princ Harry se se svými přáteli už nevídá tak často jako dříve.

Meghan ho prý vyrvala z jeho party a doslova ho od jeho kamarádů odstřihla. Lizzie tvrdí, že ona sama se s přáteli prince Harryho zná, a s některými velmi dobře. Proto ví, jak na Harryho vztah s Meghan pohlíží.

Harry se podle ní nevidí ani se svými nejlepšími kamarády, kteří mu byli vždy oporou a udělali by pro něj cokoliv. Vina samozřejmě leží na bedrech vévodkyně, která ve styku s kamarády Harrymu brání.

Nebo ne? Magazín spekuluje o tom, jak moc dobrá kamarádka Lizzie ve skutečnosti je. Dodává navíc, že je logické, že se Harry odloučit od svých přátel.

Kromě královských povinností ho totiž zaměstnává jak manželka, tak nyní i jejich syn Archie. Podle Cosmopolitanu tak není nijak překvapivé, že Harry na své kamarády nemá tolik času, jako dřív. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry