Meghan opět trnem v oku: Palác jí to nemilosrdně zatrhl!

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. září 2019 10:04 | Aktualizováno: 19. září 2019 14:25

Vévodkyni Meghan začínají lézt krkem příkazy královského paláce, který nemilosrdně vystaví stopku prakticky každému pracovnímu projektu manželky prince Harryho. Bude pokračovat alespoň její úspěšný blog?

Když britský deník The Sun tento týden odhalil, že manažeři vévodkyně Meghan obnovili ochrannou známku, kterou Američanka chránila svůj osobní blog The Tig, fanoušci byli u vytržení. Domnívali se, že to znamená jediné – Meghan opět začne na web přispívat. Jenže královský palác jí nakonec vystavil nemilosrdnou stopku.

Ohledně plánů s blogem se totiž magazín People rozhodl kontaktovat zástupce britské královské rodiny. „Pokračující ochranná známka je prevencí proti jejímu neoprávněnému užívání. Nikdo se nebude moct vydávat za vévodkyni či se k ní hlásit,“ vysvětlil mluvčí paláce.

Sociální sítě ihned po tomto oznámení zaplavily stovky vzkazů zklamaných fanoušků. Nechyběly v nich spekulace o příčině, přičemž mnozí příznivci se domnívají, že královna Alžběta by vévodkyni prostě nedovolila, aby znovu začala blogovat.

Činnost blogu skončila krátce poté, co se Meghan přestěhovala do Spojeného království, aby mohla žít s princem Harrym. Na webu se věnovala módě, jídlu a cestování. Později si zrušila i osobní účet na Instagramu, na této platformě nyní ke komunikaci s fanoušky využívá společný účet páru „Sussex Royal“.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)