Rytmus překročil hranici: Tady je Sanel ve vší kráse!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 15:36 | Aktualizováno: 19. září 2019 11:17

Dlouho odolával výzvám fanoušků, aby ukázal tvář syna Sanela, nakonec rapper Rytmus tento týden podlehl. Včera totiž malého chlapce ukázal ve vší kráse na sociální síti. Co na to říká jeho žena Jasmina?

Rodiči se rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina stali sice již koncem července, ale dlouho si malého syna nechávali pro sebe a fanouškům ho odmítali ukázat. Každý z nich to na sociální síti vysvětloval po svém.

Hudebník se nechal slyšet, že by to nedramatizoval, a dodal, že Sanela ukáže, až to uzná za vhodné. Jeho žena vzkázala, že to tak „zatím necítí“, ale jednou se to možná změní. Vysvětlila, že jeho tvář zkrátka není něčím, co by chtěla mít na svém instagramovém účtu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Zář 17, 2019 v 9:20 PDT

Nakonec to byl rapper, komu dřív došla trpělivost. Včera se na sociální síti pochlubil snímkem, na kterém je Sanelovi poprvé vidět do tváře, ač jej samozřejmě nezapomněl opatřit „ochranným prvkem“ v podobě reklamy na svůj blížící se koncert.

„Nezaplatitelné momenty se synem. Až teď si uvědomuji, jak musí být špatné, když má otec na prvním místě své zájmy místo rodiny. Nikoho nesoudím, ale být milující/starostlivý otec je správné,“ napsal k fotografii hrdý otec Rytmus.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský)