Vévodkyně Kate opět těhotná? Důkazy hovoří jasně!

Kate v náručí s princem Louisem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 12:29

Spousta lidí je přesvědčená, že vévodkyně Kate dříve či později oznámí další, v pořadí již čtvrté těhotenství. Mnozí experti se domnívají, že manželka prince Williama dokonce už dává signály, že se tak stane velice brzy. Podle čeho tak soudí?

Která z členek britské královské rodiny znovu otěhotní? Britové na to sázejí jako na dostihy, spekulace se nevyhývají ani Meghan ani Kate. Podle deníku Aha! už měla manželka prince Williama dokonce podat důkaz, že je opravdu zase „v tom“, jak se lidově říká.

Kate je již trojnásobnou maminkou, přičemž nejmladší Louis přišel na svět teprve loni. Zdá se však, že budoucí královně tato role nesmírně vyhovuje. Když na začátku září vedla poprvé do školy dceru Charlotte, ukázala se s novou barvou vlasů. Podle expertů jasné znamení toho, co bude následovat v příštích měsících.

„Pokaždé když vévodkyně oznámila, že je těhotná, změnila si svůj vzhled… V prvních měsících, když byla těhotná s princem Georgem, si začala vlasy natáčet kulmou. Když byla těhotná s princem Louisem, tak se zase nechala ostříhat,“ cituje nejmenovanou odbornici na královskou rodinu server Plus Jeden Deň.

Podle všeho navíc nejde o jediný signál, podezřelá je i absence pracovních cest v jejím diáři. „Kate bude mít zřejmě volno, což znamená, že by mohla být těhotná. Její předchozí těhotenství bylo problematické, a proto se zřejmě rozhodla zrušit všechny pracovní cesty,“ míní expertka Aranzazu Santos Lópezová.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)