Bylo to o prsa! Diana měla kvůli Williamovi výčitky!

Princezna Diana (foto: Gegodeju) 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 10:03 | Aktualizováno: 18. září 2019 13:05

Krásu princezny Diany obdivovali lidé po celém světě, ovšem spolužáci prince Williama měli trochu jiný názor, což tehdy nezletilý následník trůnu těžce nesl. Blízký přítel princezny teď popsal, jak měla Diana kvůli svému vzhledu výčitky. Šlo o její vnady...

Vydavatel magazínu Vogue Nicholas Coleridge právě pracuje na knize memoárů The Glossy Years, ve které promluví i o vztazích se členy královské rodiny. Obsah jedné z historek prosákl už s předstihem na veřejnost, týká se princezny Diany a jejího tehdy nezletilého syna Williama.

Podle deníku The Sun se princ stal na škole v Etonu obětí šikany kvůli nahým snímkům maminky, kterým se smáli jeho spolužáci. Rozrušený údajně volal Dianě, jejíž reakce vás možná i s odstupem času velice zaskočí.

V knize, ze které cituje Daily Mail, Coleridge tvrdí, že za ním princezna přišla, aby mu řekla, co se ve škole stalo. Pak se ale konverzace stočila jiným směrem. Diana se prý zeptala, zdali může svému příteli položit dotaz.

„Prosím, řekni mi pravdu. Viděl si mou fotografii v Daily Mirror? Tu nahoře bez?“ tázala se na rovinu. „William byl tak rozrušený. Řekl mi, že se mu kluci smáli, že mám malá prsa… Jsou malá, co si myslíš?“ pokračovala Diana ve výslechu.

Coleridge zavzpomínal, že se v tu chvíli cítil velice trapně, přesto princezně odpověděl. Dianě řekl, že má „perfektní prsa“ a ujistil ji, že není důvod se tím trápit.

Témata: Princ William Lady Diana