Brad Pitt se synem šli při potyčce na krev: Maddox promluvil o jejich vztahu!

Brad Pitt 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 21:13

Vztahy v rodině rozvedených herců Brada Pitta a Angeliny Jolie jsou pořádně napjaté. Hollywoodský herec si v poslední době nesedl především s nejstarším synem. Co o napětí mezi nimi řekl sám Maddox?

Brad Pitt a Angelina Jolie se letos definitivně rozvedli, populární herečku navíc nedávno kvůli školním povinnostem opustil nejstarší syn Maddox, což prý obrečela. Hvězdu nového snímku Tenkrát v Hollywoodu to nejspíš tolik netrápí, s osmnáctiletým chlapcem měl podle všeho velice komplikovaný vztah.

Svědčí o tom i nedávná odpověď Maddoxe na dotaz, zdali jej na univerzitní koleji navštíví kromě maminky i otec. „Nevím, uvidíme. Co přijde, to přijde,“ řekl syn hvězdného páru časopisu InTouch.

K odcizení mělo dojít pár dní před tím, než Pitt a Jolie oficiálně zažádali o rozvod. Mluvilo se dokonce o tom, že se na palubě soukromého tryskáče pohádali do krve, což vedlo k vyšetřování losangeleské sociálky.

Podle serveru E! News ale nešlo o roztržku, ale pouze o ostrou výměnu názorů mezi hercem a nezletilým synem. „Na žádné rány pěstí ani násilí nedošlo,“ konstatoval zdroj portálu. „Šlo o normální rodinnou hádku,“ dodal. Ačkoliv později došlo k jejich setkání za přítomnosti terapeuta, vztah Pitta s Maddoxem je nadále napjatý.

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie