Vidličky a nože! PRAVDA o prvním setkání královny a Meghan

Meghan Markle a Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 19:19

Jaké jsou vztahy vévodkyně Meghan a královny Alžběty? Těžko říct, ačkoliv odmítnutí pozvánky na Balmoral o mnohém svědčí. Americká manželka prince Harryho přitom chtěla u panovnice zanechat dobrý dojem. Učila se prý dokonce, jak se drží příbor.

Do blízkosti britské královské rodiny se Američanka Meghan Markleová dostala poprvé před třemi lety, kdy se začala stýkat s princem Harrym. Jakmile to mezi nimi začalo být vážné, bylo jasné, že jí dříve či později čeká i setkání s královnou Alžbětou. Někdejší herečka se rozhodla nic nepodcenit.

Podle serveru Fabulous Digital si Meghan před stěhováním do Londýna vyžádala dvouhodinovou lekci od odborníka na etiketu Edmunda Frye. Náplň zmíněných 120 minut? Američanka chtěla zjistit, jak správně držet čajový šálek či vidličku a nůž.

„Je to příjemná mladá dáma, která se umí držet na uzdě a chovat se k lidem hezky. Byla milá, tichá, pěkně se na ní dívalo, byla pěkně oblečená, ne zbytečně draze,“ zavzpomínal Frye pro server na společné setkání.

Přesto možná první setkání s britskou panovnicí nedopadlo podle představ. Letos totiž Meghan další pozvání královny, tentokrát na její skotské letní sídlo Balmoral, odmítla, přestože se tam měly slavit narozeniny vévodkyně.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)