Palác na nohou: Charles si psal třaskavé deníky… SKANDÁL!

Princ Charles 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 13:01

Královský palác je na nohou, údajně se totiž ztratily třaskavé deníky, které si psal princ Charles. Nejen následník trůnu se teď obává, aby se úryvky náhodou nedostaly na veřejnost. Dokonce už prý pojal podezření ohledně toho, kdo je má.

Odborníci některým lidem doporučují, aby si vedly deník o svém každodenním životě, pokud jste ovšem členem královské rodiny, není to možná ten úplně nejlepší nápad. Podle informací Šípu si jej vedl princ Charles a teď je pořádně na nervy, jelikož se údajně ztratil. Obsahovat přitom má řadu skandálních a kompromitujících informací.

Charles se prý dokonce obává, že to ohrožuje jeho pozici následníka trůnu. „Když zjistil, že deníky nejsou na svém místě, málem ho ranila mrtvice. Teď se bojí, že se deníky v nepravou chvíli objeví a zničí jeho naděje stát se králem,“ uvedl podle serveru zdroj blízký královské rodině.

Vůbec přitom není jasné, kdo za zmizením tajných vzpomínek i o životě s princeznou Dianou stojí. Největší podezření padlo na hlavu vévodkyně Camilly. „Charles několikrát říkal, že všechno – a to myslel opravdu všechno – svěřil v životě jen svému deníku. Jednou se mi svěřil, že dokonce psal i o tom, jak zahnul Camille, a že ho zabije, pokud to někdy zjistí,“ svěřil se blízký přítel prince.

Podle zdrojů z okolí Charlese si však Camilla neuvědomuje, že vydírání manžela deníkem by pro ní mohlo mít vážné následky. „Neváhal zabít Dianu, protože toho na něj věděla příliš. Takže pokud má jeho deníky Camilla, rozehrála životu nebezpečnou hru,“ konstatuje podle Šípu informátor.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Camilla Parker-Bowles královská rodina (gbr)