Princ Harry narovinu: Starosti s malým Archiem?!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. září 2019 10:39 | Aktualizováno: 17. září 2019 15:34

Princ Harry po delší době znovu promluvil o malém Archiem, který se královskému páru narodil na jaře letošního roku. Jak se synovi ryšavého prince daří? A mají s ním s Meghan samé starosti?

Když princ Harry o uplynulém víkendu slavil 35. narozeniny, v koláži fotek, kterou pár zveřejnil na svém instagramovém účtu se po delší době opět objevil i snímek malého Archieho, jehož soukromí se jinak snaží vnuk královny Alžběty s manželkou pečlivě střežit. Už minulý týden se ale hrdý otec neudržel a o potomkovi dokonce promluvil.

Stalo se tak během návštěvy střední školy v Lutonu, jak informuje britský deník The Sun. Jedna ze studentek se tam ryšavého prince zeptala přímo na Archieho a Harry nemohl udělat nic jiného než narovinu odpovědět. „Daří se mu opravdu dobře, hodně roste,“ odpověděl dívence.

Harry a Meghan to v posledních dnech opět schytali za to, že se marně pokoušejí Archieho vychovávat stranou pozornosti médií i veřejnosti. „Archie bude středem pozornosti, stejně jako jsou v centru zájmu cambridgské děti. Je to proto, že jsou jeho rodiče mladí, okouzlující, proto se o ně přirozené zajímáme,“ prohlásila odbornice Angela Mollardová.

Princ si to možná uvědomil, a tak se rozhodl o malém pokladu k radosti Britů konečně opět promluvit. Bezpochyby si pár i tímto způsobem může napravit značně pošramocenou pověst, kterou si Harry a Meghan v posledních týdnech dost pokazili.

Témata: Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor Meghan Markle královská rodina (gbr)