Hollywood se zděsil: Jennifer Aniston propadla magii!

Jennifer Aniston 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 21:58

Hollywood neskrývá překvapení z posledních vyjádření Jennifer Anistonové. Populární herečka přiznala, že propadla magii, které přikládá velkou roli v osobním i profesním životě. Co všechno Rachel z Přátel prozradila?

Z Hollywoodu čas od času přichází opravdu zajímavé zprávy. Někteří herci údajně propadli scientologii, teď vyšla najevo nečekaná věc i o jedné zástupkyni opačného pohlaví. Jennifer Anistonová prohlásila, že na jejím úspěchu v osobním i profesním životě má zásluhu tzv. bílá magie.

„Já a mých šest přítelkyň se u rituálů scházíme pravidelně, vždy když cítíme, že je to potřeba,“ prozradila představitelka Rachel z Přátel deníku New York Times. „Bylo to například před mou svatbou s Bradem Pittem,“ zavzpomínala herečka, kterou s exmanželem dodnes spojují spekulace zahraničních médií.

Jak tyto rituály vypadají? „Sedíme s ostatními bohyněmi na zemi s překříženýma nohama v námi společně utvořeném kruhu. Provozujeme magické rituály, kterými si do života přitahujeme pozitivní aspekty. Naplňujeme svá přání velice silnou energií tak, aby se později realizovala,“ popsala Jennifer.

Anistonová letos oslavila 50. narozeniny, kolem tohoto čísla je podle ní hodně temnoty, ale ona to cítí přesně naopak. „Vstupuji do životní fáze, v níž si z tvůrčího hlediska plním nejvíce svých životních snů. Mám pocit, že až teď začínám opravdu vzkvétat,“ dodala herečka.

Témata: Jennifer Aniston