Palác je z Meghan zase na nervy: To už přehání!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 20:39

Vévodkyně Meghan královský palác zase jednou moc nepotěšila. Manželka prince Harryho totiž opět koketuje s prací v televizi, kterou už se v minulosti proslavila v zámoří. Jakou nabídku dostala ve Velké Británii?

Vévodkyně Meghan není z britských televizních obrazovek příliš zvyklá na vřelá slova na svou adresu. Kupříkladu kontroverzní moderátor a komentátor Piers Morgan ji ve své ranní show kritizuje poměrně pravidelně. Někdejší herečka se ovšem dočkala i opačného přístupu.

Její krajanka, rovněž herečka RuPaul ji nabídla roli hostující porotkyně v britské verzi vlastní reality show Drag Race. Meghan za nabídku uctivě poděkovala, tou dobou ovšem byla těhotná s dnes čtyřměsíčním synem Archiem, a tak účast odmítla.

Osmapadesátiletá Američanku nyní nabídku zopakovala s tím, že pozvánka pro vévodkyni je nadále platná. „Pozvání je platné i pro druhou sérii. Meghanin příchod do královské rodiny značí úplně novou éru. Líbí se mi, jak se postavila nepsaným normám,“ komentovala to RuPaul.

V královském paláci ovšem o podobných aktivitách manželky prince Harryho neslyší úplně rádi, stačí vzpomenout na její angažmá v redakci magazínu Vogue. Meghan by si tedy měla nabídku pořádně rozmyslet.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)