Beverly Hills 90210 obchází smrt: Herec Brian Turk zemřel!

Brian Turk 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 19:55 | Aktualizováno: 17. září 2019 11:09

Slavnou adresu Beverly Hills 90210 obchází smrt. Po nečekaném jarním odchodu herce Luka Perryho zemřel po vážných zdravotních problémech i jeho kolega Brian Turk, který si střihl menší role v řadě úspěšných seriálů a filmů.

Seriál Beverly Hills 90210 v posledních měsících provází jedna tragédie za druhou, přičemž špatná hodnocení letošního pokračování jsou asi to nejmenší, co herce a tvůrce legendární show trápí. Dnes totiž podruhé během krátké doby truchlí nad odchodem jednoho z kamarádů, kteří se na natáčení podíleli.

Po náročném boji totiž podlehl rakovině teprve 49letý herec Brian Turk, po němž zůstala manželka a osmiletý syn. Lékaři mu zákeřnou nemoc diagnostikovali před rokem, on se rozhodl to držet v tajnosti. Kamarádi nyní uspořádali pro rodinu sbírku, jelikož hercova žena nemůže ze zdravotních důvodů pracovat.

Představitel Tinyho v Beverly Hills si střihl menší role i ve spoustě dalších seriálů, jmenujme např. Carnivale, Námořní pohotovostní služba, Dva a půl chlapa nebo Pohotovost. Objevil se také ve filmech Prci prci prcičky 2, Ztracený svět nebo Krokodýl Dundee v Los Angeles.

Už na jaře zasáhla herce i fanoušky seriálu nečekaná smrt Luka Perryho alias oblíbeného Dylana. Perry proto chybí v nových, vlažně přijatých dílech Beverly Hills 90210.

Témata: Brian Turk seriál Beverly Hills 90210 Luke Perry