Craig naposledy jako agent 007: První ochutnávka Bonda číslo 25!

Daniel Craig jako James Bond

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 18:30

Daniel Craig naposledy jako agent 007! V kinech až v dubnu 2020, už nyní je ovšem na světě první ochutnávka pětadvacáté bondovky, v níž mu bude sekundovat kupříkladu oscarový herec Rami Malek. Podívejte se na něj...

No Time To Die je název připravovaného 25. filmu o agentovi Jamesi Bondovi, kterého ve snímku popáté a podle všech indicií už opravdu naposledy ztvární Daniel Craig, který se původně nechal slyšet, že by si raději podřezal žíly, než aby agenta 007 opět ztvárnil. Svůj názor ale nakonec změnil a k velké roli se ještě jednou vrátil.

Kromě Craiga se ve filmu objeví aktuální držitel Oscara za nejlepší výkon v hlavní roli Rami Malek, který sošku získal za roli Freddieho Mercuryho v životopisné Bohemian Rhapsody, či Raplh Fiennes, představitel Lorda Voldemorta v sérii snímků o Harrym Potterovi.

Film se natáčí od letošního jara v nejrůznějších lokacích po celém světě. Začínalo se v Norsku, pokračovalo na Jamajce, kde došlo k oficiálnímu představení hereckého obsazení, či v Londýně.

Bond číslo 25 se jména dočkal až koncem srpna, kdy snímek oficiálně dostal název No Time To Die. Premiéra je naplánována na počátek dubna roku 2020.

Témata: James Bond Daniel Craig Rami Malek