Dara Rolins děsí fanoušky vzhledem: Jsi jako Pilarka, vzkazují!

Dara Rolins 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. září 2019 14:02

Na svůj věk vypadá Dara Rolins na většině fotek, které vyvěsí na sociální síti úctyhodně, přesto se i jí podaří fanoušky svým vzhledem vyděsit. Od některých příznivců se dokonce dočkala opravdu nečekaného srovnání.

Šestačtyřicetiletá Dara Rolins čelí kvůli svému vzhledu kritice poměrně často. Někdy za to, že před zrcadlem fanouškům předvádí, v jak obdivuhodné formě na svůj věk je, jindy kvůli přesnému opaku.

Mnoho lidí podle Blesku zaskočila její vizáž na křtu diáře, který populární zpěvačka už několikátým rokem vydává. Křečovitý úsměv v obličeji a vrásky na čele jako by ukazovaly, že čas zcela zastavit nejde. Dle deníku ale oblíbená Slovenka jen neměla svůj den. Jiný server ale poukazuje na fakt, že Daru někteří příznivci přirovnávají k o poznání starší kolegyni.

„Zvláštní výraz na fotce, připomíná mi paní Evu Pilarovou,“ napsala k jedné z fotek na sociální síti paní Dana. „Zrovna jsem to chtěla napsat,“ souzněla s jejím názorem Jana. „Koukám, je nás víc, kdo tam vidíme Pilarku,“ přisadila si Monika. Sluší se připomenout, že Pilarová letos oslavila 80. narozeniny.

Lidé se ovšem shodují, že by Daře prospělo, kdyby si konečně našla nového partnera. Zpěvačka sice nedávno tajemně prohlásila, že nějaké muže ve svém životě má, ale těžko říct, jak to přesně myslela.

Témata: Dara Rolins