Halle Berry a Gal Gadot budou udělovat Zlaté glóby

Halle Berry 9

Autor: stars24.cz

28. prosince 2017 22:08

Herečky Halle Berryová a Gal Gadotová a jejich kolega Chris Hemsworth budou mezi moderátory slavnostního udělování filmových Zlatých glóbů. Oznámila to dnes Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu, která nejlepší filmy vybírá. Ceremoniál se bude konat 7. ledna.

Kromě první vyhlášené trojice by mezi moderátory měli být také například Hugh Grant, Shirley MacLaineová, Emma Watsonová, Ricky Martin nebo Sharon Stoneová. K dispozici bude i moderátorka Oprah Winfreyová, která ale bude také mezi oceněnými. Asociace jí přiřkla cenu za významný přínos k zábavě.

Ceremoniál se bude vysílat živě z hotelu Beverly Hilton v Beverly Hills. Nominacím ohlášeným 11. prosince dominoval snímek Tvář vody režiséra Guillerma del Tora navržený v sedmi kategoriích.

Zlaté glóby budou v lednu udělovány po pětasedmdesáté. Jak si všimli kritici, v kategorii nejlepší režie nebyla nominována ani jedna žena. Je také jisté, že některé herečky, které budou defilovat na červeném koberci, budou v černém, aby poukázaly na aféru sexuálního obtěžování v Hollywoodu. Oznámily to už Jessica Chastainová, Emma Stoneová i Meryl Streepová. Dwayne Johnson přijde v černém ze solidarity.

Témata: Zlatý glóbus Halle Berry Gal Gadot