Jennifer Aniston vydělává miliony! Za co hvězda seriálu Přátelé utrácí?

Jennifer Aniston 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. září 2019 11:22

Jennifer Aniston je jednou z nejlépe placených hereček současnosti. Ročně si vydělá miliony dolarů, navzdory tomu, že nehraje v příliš úspěšných snímcích. Další miliony ale ročně utratí.

Jennifer Aniston se proslavila v seriálu Přátelé, od té doby se ale stále drží na obrazovkách. Žádnou slavnější roli už sice neměla, přesto je nadále obsazovaná do řady filmů.

Jejich kvalita by sice byla předmětem spekulací a většinou nejde o nijak úspěšné snímky, navzdory tomu je ale třetí nejlépe placenou herečkou Hollywoodu!

Scarlett Johansson si ročně vydělá 40,5 milionů dolarů, Angelina Jolie 28 milionů dolarů a Jennifer Aniston jako třetí nejlépe placená herečka dostane ročně 19,5  milionů dolarů.

Za co takové množství peněz utrácí? Především za sebe a své pohodlí. Herečka jen do své vizáže investuje milion ročně, pořídila si také dům za více než 40 milionů dolarů.

Podle amerického magazínu National Enquirer je ale nejvíce posedlá právě svým vzhledem a postavou. Má soukromého kuchaře, tisíce dolarů ji stojí její trenér, a obrovské množství peněz dá na omlazovací procedury.

Aniston s totiž více než čeho jiného bojí příznaků stárnutí. Je proto ochotna investovat obří částky do procedur, které jí mají udržet mladistvý vzhled.

Témata: Jennifer Aniston