Meghan dostala přísný zákaz! Jasné NE od královny

Meghan Markle a Alžběta II. 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. září 2019 10:27 | Aktualizováno: 15. září 2019 22:13

Britská vévodkyně Meghan nemá v královské rodině jednoduchý život. Ráda si dělá věci po svém, to se ale některým členům nelíbí. A zejména královně Alžbětě II.

Na vévodkyni Meghan se ale sypou nejen zákazy, nýbrž i příkazy. Královský palác si totiž přivlastňuje sále více pravomocí. Dohlíží například na nákup ošacení vévodkyně Meghan a Harryho.

Na jejich šaty jsou využity finanční prostředky prince Charlese a královny Alžběty. Oba tak mají přehled o tom, za co a kolik nastávající rodiče utrácí.

A náležitě toho využívají. Meghan na sebe strhla pozornost na předávání cen Endeavour Fund Awards, protože netradičně zvolila černý kostým. Šatech, jejichž délka byla nad kolena, ale královnu údajně pobouřily.

Královská rodina ale Meghan nemluví jen do oblékání. Kontroluje například její vystupování na veřejnosti. Daily Mail uvedl, že Meghan a Harry spadají pod Buckinghamský palác, který nad nimi drží přísnou ruku! 

Cílem je, aby byli Harry a především Meghan pod neustálým dohledem! Důvodem má být fakt, že vévodkyně ze Sussexu svým chováním proti protokolu děsí zaměstnance Buckinghamského paláce.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II.