Vážná situace mezi Harrym a Meghan: ROZVOD?!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. září 2019 16:12 | Aktualizováno: 17. září 2019 20:28

Vévodkyně Meghan je známá tím, že je ve svých postojích nekompromisní. Nyní se ale dostala do situace, kdy ani tak nezáleží na to, co si přeje ona, ale co vyžadují královské povinnosti. Těmi se ale řídit nechce, a Harry údajně dostal nůž na krk!

Britská vévodkyně Meghan Markle dala princi Harrymu ultimátum. Má si vybrat, jestli chce jí, nebo vídat zbylé členy své rodiny. Tvrdí to magazín Life & Style s tím, že Meghan chce, aby Harry nadobro opustil královskou rodinu a přestěhoval se s Meghan do Afriky.

Meghan údajně tvrdí, že se už nedokáže vyrovnat se stresem, který s sebou přináší pozice vévodkyně. "V tuto chvíli je to ona nebo jeho rodina a Harry si vybral svou ženu," píše magazín s tím, že se princ Harry dlouho nerozmýšlel, protože v Africe se vždy cítil dobře.

Celý Meghanin plán zní jako přitažený za vlasy, a pravděpodobně tomu tak skutečně je. Podle serveru Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, se totiž něco podobného objevilo už zhruba před dvěma lety. Tehdy sesterská redakce časopisu otiskla v magazínu Star podobný článek, s tím rozdílem, že se Meghan s Harrym měli přestěhovat do Ameriky.

Pravdou ale zůstává, že pokud by opravdu došlo na stěhování, Meghan není osobou, která by snesla vztah na dálku. Harry by se proto musel opravdu přemístit s ní, nebo by bylo opravdu zle.

Dokument stanice 5 s názvem Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood se před nedávnem podíval na to, co vévodkyni a jejího prvního manžela rozdělilo a co ji vehnalo do náruče královské rodiny.

Královská korespondentka Ashley Pierson v dokumentu uvedla, že do vtahu mezi nynější vévodkyní a Trevorem Engelsonem vstoupila Meghanina herecká kariéra.

"Byli spolu sedm let, z toho dva roky svoji. Problémem manželství byla vzdálenost. Hned jak se vzali, dostala Meghan práci v seriálu The Suits a zdržovala se v Torontě, zatím co Trevor byl v Los Angeles. Tento vztah jednoduše nevydržel," prozradila!

Témata: Meghan Markle Princ Harry