DĚSIVÉ TAJEMSTVÍ Demi Moore: Smrt dcery!

Jak šel život s Demi Moore 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. září 2019 21:35 | Aktualizováno: 14. září 2019 13:26

56letá herečka Demi Moore má se svým bývalým manželem Brucem Willisem tři děti. Ve skutečnosti ale byla těhotná čtyřikrát. Čtvrté dítě potratila, a svůj žal utápěla v alkoholu.

Herečka má s bývalým manželem Brucem Willisem dcery Rumer (31), Scout (28) a Tallulah (25). Se svým tehdejším partnerem Ashtonem Kutcherem ale čekala holčičku, která se však nikdy nenarodila. Herečka potratila.

Podle deníku New York Times o tragédii herečka píše ve své nové knize "Inside Out, Charlie's Angels: Full Throttle". V ní z tragédie obviňuje sama sebe a vysvětluje, že díky tomu začala znovu pít.

Demi a Ashton se v roce 2011 rozvedli, od roku 2005, kdy se vzali, se ale pokoušeli o početí. Podstupovali léčbu kvůli plodnosti ve snaze mít spolu dítě, ale byli neúspěšní. Moore znovu spadla do pití a začala zneužívat Vicodin.

"Část mého života se rozpadala. Neměla jsem žádnou kariéru. Žádný vztah," svěřila se herečka. Následně začala trpět zažívacími a autoimunitními problémy a domnívala se, že její tělo selhává.

Z problémů se hvězda filmu Duch nakonec dostala a nyní je nejen čistá, ale i zdravá.

Témata: Demi Moore