Královna shání pracovní sílu: Na těch adresách by chtěl bydlet každý!

Královna Alžběta II. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 16:58

Královna Alžběta nutně shání novou pracovní sílu, prozradil to inzerát, kterým láká do svých služeb nové zaměstnance. Text obsahuje jednu velmi lákavou nabídku, vítěz výběrového řízení bude mít možnost bydlet v jednom z mnoha královských sídel.

Někteří lidé mají s prací pro členy britské královské rodiny neblahé zkušenosti, jiné naopak baví. Takoví zaměstnanci se mohou pokusit povýšit. Novou hospodyni totiž právě shání sama královna Alžběta. Je však třeba si pospíšit, jelikož uzávěrka přihlášek připadá na neděli 15. září.

Konkrétně se uvolnil post asistenta či asistentky vedení domácnosti. Při výběrovém řízení jsou výhodou předchozí zkušenosti s podobnou rolí. Panovnice shání někoho, kdo je aktivní, dává pozor na detaily, má dobré organizační schopnosti a je připravený na nové výzvy. V neposlední řadě je pak důležitý týmový duch.

Bát se přihlásit nemusí ani úplní nováčci, úspěšní zájemci totiž stejně projdou nezbytným školením a dostanou možnost na sobě pracovat a tím pádem vylepšovat své schopnosti a dovednosti.

Co bude práce pro královnu obnášet? Pracuje se od pondělí do pátku, přičemž čas od času je nutné přijít o víkendu. Asistent se má starat o příchozí hosty a pomáhat při královniných recepcích. Zároveň má právo na 33 dnů dovolené, příspěvek na důchod a řadu dalších benefitů.

Lákavá je však především vidina toho, že inzerát nabízí možnost ubytování přímo v Buckinghamském paláci a cestování do dalších královských sídel, např. Windsoru či Balmoralu.

Témata: Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)