Michael Jackson? Pokud byl pedofil, tak… a PRAVDA o ranči Neverland!

Michael Jackson 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 14:24

Další z přátel zesnulého zpěváka Michaela Jacksona připustil, že legendární hudebník byl pedofil. Zpěvák Akon však zároveň napadl i lidi, kteří Jacksona obvinili v dokumentu Leaving Neverland. Co si myslí o slavném ranči?

Michael Jackson je sice už 10 let po smrti, přesto neustále čelí obviněním ze sexuálního zneužívání dětí, kvůli kterému byl v minulosti dvakrát před soudem. Postaral se o to kontroverzní dokument HBO Leaving Neverland, v němž o všem promluvili Wade Robson a James Safechuck.

Americký zpěvák Akon měl tu čest s králem popu krátce před jeho smrtí spolupracovat na remixu skladby Wanna Be Startin‘ Somethin‘ z legendárního alba Thriller. Teď se v rozhovoru pro jeden podcast rozpovídal o svém vztahu s Jacksonem.

Co říkal na to, jak měl performer blízko k dětem? „Nebral jsem to jako vadu. Bral jsem to jako projev dobročinnosti a lásky k dětem, tečka,“ konstatuje Akon. „Měl na ‚dvorku‛ lunapark pro děti, ale vlastně spíš pro sebe, protože neměl žádné dětství,“ myslí si zpěvák, který nepopřel, že Jackson děti opravdu zneužíval.

„Jsem realista… Pokud byl Michael pedofil nebo něco takového, nebudu tu sedět a bránit ho,“ říká na rovinu hudebník původem ze Senegalu. Připustil ale, že i v případě nynějších obvinění ze strany Robsona a Safechucka existují jisté pochybnosti.

„Na Mikeovu obranu, tito lidé byli zaplaceni. Jeden nebo dva lidé a jejich rodiče se vrací v čase, spoustu z toho nelze dokázat a za tu polovinu, kterou prokázat jde, dostali zaplaceno, aby to řekli,“ dodává Akon.

Témata: Michael Jackson