Tajemná Dara Rolins všechny zaskočila: Má chlapa?!

Dara Rolins 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 13:40

Fanoušci tlačili na Daru Rolins, aby si po bolestivém rozchodu s Rytmusem konečně našla chlapa, ale populární zpěvačka si tím dlouho hlavu nelámala. Teď ale pronesla slova, která vzbuzují naději, že už opravdu někoho má.

Od rozchodu s Rytmusem, který se od té doby stihl oženit a počít syna, se Dara Rolins moc nechtěla bavit o tom, zdali už si někoho našla. Výjimku udělala naposledy v březnu. „Nikdo takový není,“ řekla tehdy deníku Nový Čas na dotaz, zdali už má nového chlapa. Na nedávném křtu ale kápla božskou.

Populární Slovenka křtila svůj v pořadí už čtvrtý diář, do kterého si nejspíš zapisuje, kdy má s kým schůzku nebo rande. Podle Blesku totiž na akci připustila, že je v jejím životě někdo nový. „Bylo by smutné, kdyby v mém životě nebyl žádný muž, stále tam někdo je,“ zůstala tajemná.

Těžko říct, zda však neměla na mysli Matěje Homolu, otce její dcery Laury, o kterou se oba rodiče znamenitě střídají. „Je to tak půl na půl, i když ji mám ve své péči já. Čas ukázal, že si nechceme věci komplikovat a přestali jsme to striktně dodržovat,“ vysvětlila oblíbená zpěvačka Super.cz.

„Vycházíme si vstříc podle toho, jak chce ona, jak to vyhovuje jí a podle toho, jak stíháme a jak máme práci. Funguje nám to, a tak to bylo i v létě. Měli jsme ji tak padesát na padesát,“ dodala Dara.

Témata: Dara Rolins