Harry, Harry, Harry! Módní policie si všimla zajímavé věci!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. září 2019 10:05 | Aktualizováno: 13. září 2019 16:02

Princ Harry se dostal do hledáčku nemilosrdné módní policie v zahraničí. Syna tragicky zesnulé princezny Diany, která byla známá svým vybraným vkusem, kritizují za recyklování jednoho kusu oblečení, který si Harry obléká stále častěji.

Je to jen několik dní, co princ Harry na konferenci v Amsterdamu vysvětloval, proč jeho rodina tak často létá soukromými tryskáči. Zatímco většina médií se soustředila na princovo údajné pokrytectví, server news.com.au upozornil na jiný detail – jeho oblek.

Zatímco členky britské královské rodiny jsou pod neustálým drobnohledem módní policie kvůli tomu, co nosí, pánům se tato debata vyhýbá. Podle serveru nejspíš neprávem, a tak se zaměřili právě na syna prince Charlese. Harry si totiž na výběru oděvu nedává moc záležet.

Dnes už legendární šedý oblek navlékl letos minimálně při osmi příležitostech. U jeho ženy Meghan je přitom nemyslitelné, aby si jednu a tu samou věc oblékla tolikrát. Na internetu by tím totiž bez sebemenších pochyb rozpoutala vášnivou diskuzi. U jejího muže to ovšem neplatí.

Podle magazínu Esquire pochází oblek z dílny krejčovské firmy J Crew Italian a jeho cena činí 1160 dolarů, což dělá v přepočtu zhruba 27 tisíc korun.

Harry na šedý oblek zkrátka nedá dopustit. Většinou ho doplňuje o bílou košili, kalhoty občas nahradí něčím ležérnějším, jindy zase uváže kravatu, aby působil trochu víc formálně. To jen dokazuje, že tento kus látky má zkrátka spoustu využití, nejspíš právě proto si jej princ tak oblíbil.

Témata: Princ Harry královská rodina (gbr)