Shakira je zraněná a nemůže zpívat! Hromadně ruší koncerty!

Zpěvačka Shakira

Autor: ČTK, stars24.cz

27. prosince 2017 18:36

Kolumbijská zpěvačka Shakira odložila koncerty naplánované na začátek příštího roku v USA a Kanadě. V oznámení zveřejněném na internetu zpěvačka uvedla, že si musí doléčit zraněné hlasivky.

Turné El Dorado World Tour začne v červnu v Evropě a až potom se budou konat koncerty v USA a Kanadě, které byly původně naplánované na 9. leden až 10. únor. Podle nynějších plánů by se koncerty v USA a Kanadě měly konat v srpnu.

Evropská část turné byla ohlášena na letošní podzim, ale Shakira v listopadu oznámila krvácení z hlasivek. "Doufala jsem, že se vyléčím včas, abych mohla být v lednu zpět na pódiu. Po zvážení všech možností jsem se musela smířit s tím, že si vyléčení vyžádá více času," napsala zpěvačka ve svém dnešním vzkazu.

Po koncertech v USA a Kanadě by měla následovat vystoupení v Latinské Americe. Termíny těchto koncertů budou teprve oznámeny. Sedmnáct evropských koncertů, naplánovaných původně na letošní listopad a prosinec, se mělo konat v Německu, Francii, Belgii, Nizozemsku a dalších evropských zemích, v ČR Shakira vystoupit neměla.

Témata: Shakira koncerty