Kate, nebo Meghan? Královna si podala obě dvě naráz!

Královna Alžběta II. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. září 2019 14:50

Celou Velkou Británii zajímá, zdali má královna Alžběta radši vévodkyni Kate, nebo Meghan. Pravdou je, že panovnice mnohem raději vyhledává společnost jiné ženy, která se do královské rodiny přivdala. O kom je řeč?

Často se píše o souboji vévodkyní Kate a Meghan, pokud by však královna Alžběta měla určit svou nejoblíbenější společnici z řad britské královské rodiny, ukázala by na někoho úplně jiného. Podle deníku The Sun panovnice nejraději tráví čas ve společnosti hraběnky Sophie, manželky jejího syna Edwarda.

Podle informací královského experta Adama Hellikera si Alžběta před kostelem často přeje být v přítomnosti Sophie, která dokonce sedává na zadním sedadle automobilu vedle královny, což je jasný signál toho, že si ji oblíbila.

„Královna jí věří a spoléhá na ní, tak moc nedůvěřuje ani vévodkyni z Cambridge (Kate) ani vévodkyni z Cornwallu (Camille). Pro královskou výsost je jako další dcera, tak blízko k sobě mají,“ tvrdí Helliker.

Alžběta rovněž oceňuje, že manželství Sophie s Edwardem obstálo, což se o svazcích ostatních potomků panovnice říct nedá. „Ví, že je to její zásluha. Je si totiž jako Edwardova matka vědomá toho, jaký dokáže být,“ vysvětlil Helliker.

Aby toho nebylo málo, Sophiina patnáctiletá dcera Lady Louise je podle všeho nejoblíbenější vnučkou panovnice. Žádný William, nebo snad dokonce Harry…

Témata: Sophie (hraběnka z Wessexu) Královna Alžběta II. královská rodina (gbr) Kate Middleton