Princ Harry v SLZÁCH... Důvod? Meghan i Diana!

Princ Harry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. září 2019 21:02 | Aktualizováno: 10. září 2019 21:17

Princ Harry poslední dobou často vyvolává emoce u ostatních, i on sám se však dostává do emotivních situací, kdy propukne v pláč. Něco takového se mu přihodilo během svatby s vévodkyní Meghan. Co přesně se stalo?

V poslední době je to spíš princ Harry, kdo nutí ostatní lidi k dost emotivním reakcím. Byly však i doby, a není to zase tak dávno, kdy byl ze slov jiných osob naměkko sám vnuk královny Alžběty. Jaké věty ho tak zasáhly?

Během loňské svatby s milovanou Američankou se podle deníku Aha! dostal do tak srdceryvné situace, že ji neustál. Slova se totiž tenkrát ujal jeden z jeho nejlepších přátel Charlie van Straubenzee.

Byl to proslov plný vzpomínek. Harrymu nejprve vysekl poklonu za to, jak se srovnal s tragickým úmrtím maminky Diany, což podle něj muselo být neskutečně těžké. Vzápětí dodal, že byli všichni hrdí na to, jak se s nastalou situací popasoval.

Na závěr Charlie prohlásil, že princezna Diana by byla nesmírně šťastná z toho, že si princ bere právě Meghan, kterou rovněž pochválil. Díky ní je prý Harry neustále ve výborné náladě. Napětí v místnosti se podle očitých svědků dalo krájet a ryšavý syn prince Charlese propukl v pláč. Tak moc byl dojatý.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Lady Diana královská rodina (gbr)